ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Όταν μας είπε ο web designer ότι θα πρέπει να φτιάξουμε την αρχική  σελίδα σαστίσαμε γιατί πολύ απλά η αγάπη που έχουμε για τα ζώα δεν χωράει  σε ένα κείμενο.

Η ιδέα του να φτιάξουμε  αυτήν την σελίδα μπορεί να είναι ίσως και εμπνευσμένη από τα δυο σκυλιά μας την Λάρα και τον Άτος  που κάθε φορά που τα πηγαίνουμε βόλτα αναζητούν το καθένα την  ιδανική  συντροφιά  για να παίξουν μέχρι να τους βγει η γλώσσα έξω, γιατί όπως λέω και εγώ, τα ευτυχισμένα σκυλιά είναι τα κουρασμένα σκυλιά, δεν παίζει  ρολό αν τα έχουμε σε μια μεγάλη αυλή η σε κάποιον κήπο, αν ο σκύλος δεν βγει έξω να παίξει ,να τρέξει, να κοινωνικοποιηθεί με τα αλλά σκυλιά, θα είναι δυστυχισμένος και γεμάτος προβλήματα συμπεριφοράς .

Ένας από τους σκοπούς μας, είναι η κοινωνικοποίηση του δικού σας σκύλου, για φανταστείτε μια συνάντηση  π.χ  από 100 σκυλιά της ίδιας  ράτσας με το δικό σας. Μέσα στην σελίδα, θα μπορείτε να καταχωρήσετε τον μικρό σας φίλο, την ράτσα του η την διασταύρωση του, το όνομα  του, τα κουσούρια του και τις φωτογραφίες του.

Αυτή η σελίδα όπως τονίζει και το όνομα της, είναι φτιαγμένη για να κάνει τα ζωάκια μας χαρούμενα. Μπορείτε να μας στείλετε το ζωάκι σας, ότι είδος και αν είναι και που ξέρετε, μπορεί να βρείτε και ταίρι για το ζωάκι σας, όσοι ψάχνετε.

Σκοπός αυτής της σελίδας είναι η ενημέρωση του κάθε ανθρώπου,  είτε  έχει  κάποιο ζωάκι, είτε σκέφτεται να αποκτήσει. Πρέπει όλοι μας να αναπτύξουμε υπευθυνότητα και να είμαστε ενημερωμένοι, για το πώς θα εξελιχτεί το ζωάκι που θέλουμε και τι θα συναντήσουμε στην πορεία. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, θέλουμε να μας την αναρτήσετε, στο μενού συζητήσεις και να σας απαντήσουμε άμεσα.

Δυστυχώς εκτός από τους ανθρώπους που αγαπάνε και σέβονται τα ζώα, υπάρχουν και κάποιοι που μισούν τα ζώα και θέλουν να τα χτυπάνε η να τα σκοτώνουν με χρήση ωμής βίας, είτε να τα δολοφονούν βάζοντας φόλες και άλλοι που δυστυχώς όταν γεννάει το σκυλί τους η γάτα τους πετάνε τα νεογνά σε κάδους.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, πάνω σε θέματα κακοποίησης και εγκατάλειψης, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για κάποιον που θα τολμήσει, να κακοποιήσει η να εγκαταλείψει κάποιο ανυπεράσπιστο ζώο. Σας παρακαλούμε, αν αντιληφθείτε κάποιο περιστατικό κακοποίησης η εγκατάλειψης, να πάτε στην αστυνομία να το καταγγείλετε άμεσα, αν για οποιονδήποτε λόγο φοβάστε να το κάνετε και έχετε στοιχεία για την κακοποίηση η την εγκατάλειψη, να μας ενημερώσετε για να ενεργήσουμε εμείς άμεσα.

Άλλο ένα σημαντικό ζήτημα είναι να αντιμετωπίσουμε τις φόλες που σκοτώνουνε πάρα πολλά ζώα.΄Εχουμε φτιάξει ολόκληρο μενού, ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το θέμα και το βελτιώνουμε συνεχώς. Μπορείτε μέσα σε αυτό το μενού να βρείτε οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε αν πέσει κάποιο ζώο θύμα δηλητηρίασης, καθώς επίσης και χάρτες όλης της Αθήνας για να μας υποδείξετε το σημείο με μήνυμα αν βρείτε δηλητηριασμένη τροφή και εμείς με την σειρά μας να ειδοποιήσουμε, όσους παραπάνω μπορούμε. Αυτή η πρωτοβουλία στηρίζεται αποκλειστικά σε εσάς για την λειτουργία της και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξη.

Θέλουμε να θυμάστε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά  πράγματα , μόνοι μας ελάχιστα. Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση στην σελίδα μας και θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε, να γελάσουμε και άμα χρειαστεί να σας βοηθήσουμε σε κάποιο  πρόβλημα που έχετε με τον μικρό σας φίλο......

ΝΙΚΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ   ΛΑΡΑ-ΑΤΟΣ

 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤa ΖΩΑ

08Μαχατμα Γκαντι

"Ο πολιτισμός και το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται από τη συμπεριφορά του στα ζώα".

09Δημοκριτος

Τα ζώα είναι οι πρώτοι δάσκαλοι των ανθρώπων, απέχουν από τη ματαιοφροσύνη, την πολυτέλεια και τις περιττές ανάγκες αγαθών και μας δείχνουν το σωστό δρόμο

10Πλουταρχος

Τα ζώα έχουν, χωρίς καμιά παιδεία, ανώτερη ευγένεια, πολλές δεξιότητες, ανεπτυγμένη νόηση, πλούσιο ψυχικό κόσμο, θαυμάσιους τρόπους επικοινωνίας και εξαιρετικές προγνωστικές ικανότητες

07